Gå videre til innhold
Faddervakt høsten 2023

Bilde -

Faddervakt høsten 2023

Ser frem til semesterstartens faddervakt, fredag 18. og lørdag 19. aug. (F.v.) Andreas Berggren Eskelund, administrerende SiO-direktør, byråd for næring og eierskap, Rina Mariann Hansen styreleder i SiO, Stine Johannessen, og Karl Magnus Nyeng, leder i Velferdstinget i Oslo og Akershus.
  • Lisens: Bruk i media
    Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
  • Kreditering: Silje Langvik
  • Opphavsrett: SiO
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 5184 x 3456, 15.4 MB
Last ned

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

Relatert innhold

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge