Gå videre til innhold
Studentslippet starter i hagen på St. Olavsgate 32, midt i Oslo sentrum. #finndittoslo (Foto: Lise Paulsrud Mjørlund / UiO)
Studentslippet starter i hagen på St. Olavsgate 32, midt i Oslo sentrum. #finndittoslo (Foto: Lise Paulsrud Mjørlund / UiO)

Studentslippet 2017 - Finn ditt Oslo!

Dato 19. august 2017 11:00 – 14:00

Sted St. Olavsgt. 32, Oslo Sentrum, i hagen (rett ved Slottsparken).

Alle nye Oslo-studenter er invitert til en dag full av gratis Oslo- opplevelser. Bli kjent med dine nye medstudenter og byen du skal tilbringe studietiden i. Hva: Gratis arrangement for alle nye studenter i Oslo. Finn ditt Oslo. Armbånd fra Studentslippet sikrer studenter gratis inngang til flere av byens kulturattraksjoner. Arr.: Et samarbeid mellom Oslo kommune, UiO, HiOA, BI og SiO.

Kategorier

Pressekontakt

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. 74 380 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge