Gå videre til innhold
Fakta om SiO Helse Blindern

Dokument -

Fakta om SiO Helse Blindern

Her finner du fakta om SiO Helse Blindern, Norges største studenthelsesenter, som gjenåpnet i mars 2019 etter ombygging. Det er trolig også landets største fastlegekontor og vil i 2019 få 17 000 pasienter på liste (SiO totalt).
go to media item
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.pdf
Last ned

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Trond Morten Trondsen

Trond Morten Trondsen

Direktør SiO Studentliv 905 55 712

Relatert innhold

Hele 50 055 norske studenter har svart på undersøkelsen, også kjent som HELT ÆRLIG-undersøkelsen.

​Hver fjerde student sliter psykisk

Mer enn en av fire studenter opplever alvorlige psykiske symptomplager viser en ny undersøkelse fra studentsamskipnadene. - Fra en av seks i 2010, til en av fem i 2014 og nå er det mer enn en av fire som sliter. Dette må vi ta på største alvor, sier leder for Studentenes Helse- og Trivselsundersøkelse (SHoT) 2018, Kari Jussie Lønning.

Hele 50 055 norske studenter har svart på undersøkelsen, også kjent som HELT ÆRLIG-undersøkelsen.

Nær en av tre studenter er ofte ensomme

Nesten en av tre norske studenter opplever ofte eller svært ofte ensomhet i form av å savne noen å være sammen med, føle seg utenfor eller føle seg isolert. Tallet er hentet fra Studentenes helse- og trivselsundersøkelse 2018 (SHoT), også kjent som HELT ÆRLIG-undersøkelsen, som offentliggjøres 5. september 2018.

SiO Helse Blindern er Norges største studenthelsesenter, tilrettelagt for tverrfaglig samarbeid og digitale arbeids- og behandlingsformer.

Presseinvitasjon til gjenåpning av SiO Helses tilbud på Blindern

UiO og SiO inviterer til offisiell gjenåpning av SiO Helses tilbud på Blindern etter to års ombygging. Statsråd Iselin Nybø holder tale og foretar offisiell åpning sammen med Velferdstingsleder Maya Sol Sørgård og Universitetsdirektør Arne Benjaminsen. De nye lokalene på Blindern er Norges største studenthelsesenter, tilrettelagt for tverrfaglig samarbeid og digitale arbeids- og behandlingsformer.

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 76 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO

Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge