Følg Studentsamskipnaden SiO

Vi skal til NM!

Blogginnlegg   •   aug 06, 2018 06:00 CEST

SiO Mat og Drikke ved Morten Korsnes (til venstre) og Niklas Trondsen er blant finalistene i Community Catering NM 2018. Landets fremste faglærte kokker møtes i finalen i Oslo 11. og 12. september.

Av Steffen Greff, adm.dir SiO Mat og Drikke


Jeg er stolt av at vi har kvalifisert oss til finalen i Community Catering NM 2018
som går av stabelen 11. og 12. september. Det at vi er i finalen er et kvalitetsstempel på det arbeidet våre kokker gjør hver eneste dag.

To av våre dyktige kokker, Morten Korsnes og Niklas Trondsen, har nå kvalifisert seg som ett av seks lag fra hele Norge som skal delta i NM-finalen. Til daglig jobber de på Frederikke spiseri på Blindern, hvor studentene kan nyte godt av kokekunstene deres.

SiOs spisesteder har vært den naturlige møteplassen for Oslostudenter i nesten åtti år. For mange av Oslos 67 000 studenter er spisestedene på campus selve hjertet i studiehverdagen. Kaffen eller lunsjmåltidet i «kantina» utgjør energipåfyll og et sosialt avbrekk fra lesingen. Maten skal være god, og det skal være hyggelig å spise hos oss. For å lykkes med dette må vi tiltrekke oss de dyktigste medarbeiderne, investere i dem og sørge for at det er attraktivt å jobbe hos oss.

SiO Mat og Drikke satser vi på kompetanseutvikling av personalet vårt. Det gjør vi fordi vi vet at maten vi serverer er en så viktig del av studiehverdagen. Da må vi ha flinke og engasjerte folk på kjøkkenet, og vi må sørge for at de trives og får utvikle seg videre. Deltakelsen på NM i september er et eksempel på dette.

Nå deltar vi i NM, men vi konkurrerer også gjennom året når det gjelder å tiltrekke oss den beste arbeidskraften. Vårt overordnede mål med å delta i Community Catering NM er å skape stolthet blant våre medarbeidere og inspirere alle hos oss til å strekke seg mot høye mål. Vi ønsker også at enda flere i bransjen får øynene opp for SiO Mat og Drikke som arbeidsgiver.

Jeg ønsker Morten og Niklas lykke til i finalen!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.