Følg Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO)

Pressemeldinger 1 treff

Studentene tar samfunnsansvar på KUTT Gourmet

Studentene tar samfunnsansvar på KUTT Gourmet

Pressemeldinger   •   des 02, 2016 14:56 CET

KUTT Gourmet er et kafé-konsept der det lages gourmetlunsj av ingredienser som nærmer seg «best-før»-dato. Dette er overskuddsmat som ellers ville blitt kastet. Målet er å redusere matkasting og samtidig tilby studentene et bærekraftig matvalg. Gjennom KUTT Gourmet setter vi fokus på at matkasting ikke løses i forbrukerleddet alene, men at hele verdikjeden må samarbeide.

Eventer 1 treff

​KUTT matsvinn - Tips og inspirasjon til å spare miljøet og penger

​KUTT matsvinn - Tips og inspirasjon til å spare miljøet og penger

Eventer   •   apr 10, 2018 06:00 CEST

Matvett og SiO inviterer til et inspirerende minikurs med Anne Marie Schrøder fra Matvett og KUTT-kokken Even Rosted.Du vil få tips og inspirasjon til å spare både penger og miljø ved å kaste mindre mat!Sted: KUTT Gourmet, Frederikkehuset, UiO, Blindern Gratis servering av småmat fra KUTT Gourmet Velkommen til en annerledes og inspirerende «forelesning»!

18-04-2018, 13:15 - 14:00 CEST

Sted: KUTT Gourmet, Frederikkehuset, UiO, Blindern

Kontaktpersoner 1 treff

  • Direktør SiO Mat og Drikke
  • SiO Mat og Drikke
  • stumefwsfexmn.nogrkzefkhf@kdsitbo.ppnoxk
SiO Mat og Drikke driver spisesteder for studenter på ulike campus. Finn spisestede og meny i SiO-appen eller på nettsidene https://www.sio.no/mat-og-drikke