Følg Studentsamskipnaden SiO

Ny hovedstyreleder i SiO

Nyhet   •   jan 15, 2018 05:30 CET

Vetle Bo Saga er ny hovedstyreleder i SiO, Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO)

Vetle Bo Saga er ny hovedstyreleder i SiO. Han tar over etter Gabrielle Legrand Gjerdset. Studentene Kaja Elisabeth de Ru, Audun Foyn og Jonas Danielsen Virtanen går også inn i hovedstyret.

Vetle Bo Saga (26) er masterstudent i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Han var nestleder i Hovedstyret i 2017, og har også bakgrunn som politisk rådgiver i Velferdstinget.

SiOs hovedstyre består av totalt ti personer. Styreleder og fire andre styremedlemmer er studenter. Styreleder har dobbeltstemme og det betyr at studentene har flertall i styret.

Digitalisering av studenthelse

Studentenes forventninger til kvalitet, pris, opplevelse og digital tilgjengelighet fortsetter å øke innenfor de ulike tjenesteområdene til SiO.

– Dagens studenter har vokst opp med digitale løsninger og har store forventninger. Studenthelse og digitalisering av helsetilbudet til SiO blir et av de viktigste satsningsområdene i 2018, sier Vetle Bo Saga.

Velges for ett år
SiOs styreleder velges for ett år om gangen. Studentrepresentanter til styret velges av Velferdstinget. I tillegg til studentene har Hovedstyret representanter valgt av utdanningsinstitusjonene og av ansatte i SiO.

Studentstyringen er et av de viktigste særpregene ved studentsamskipnadsordningen.

Dette er SiOs hovedstyre 2018:
Student Vetle Bo Saga (leder)
Student Sigrid Mæhle Grimsrud
Student Kaja Elisabeth de Ru
Student Audun Foyn
Student Jonas Danielsen Virtanen
Glenn Larsson – ansattvalgt
Britt Næsje – ansattvalgt
Universitetsdirektør UiO, Gunn-Elin Aa. Bjørneboe
Studiedirektør HiOA, Marianne Brattland
Studiesjef Høyskolen Kristiania, Marianne Østbye

Fakta om SiO

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.