Følg Studentsamskipnaden SiO

Julegrantenning og Harry Potter på Kringsjå 1.desember

Nyhet   •   nov 21, 2019 05:00 CET

Bli med på en magisk førjulsstund på Kringsjå Studentby 1. desember.

Bli med på en magisk førjulsstund på Kringsjå når SiO inviterer studenter og naboer til julegrantenning og friluftskino. Det blir julespesial med «Harry Potter og de vises stein».

Oslostudentene har selv stemt frem hvilken film de vil se, og valget falt på Potter-klassikeren fra 2001, som mange av dagens studenter har vokst opp med.

-Vi lover deg skikkelig julestemning med tenning av julegranen, friluftskino, gløgg og pepperkaker. Det er litt gøy at studentene valgte Harry Potter og de vises stein, en film mange har sett i juleferien helt siden barndommen, sier Gunn Kirsti Løkka, boligdirektør i SiO.

Julegran og Harry Potter-briller
Arrangementet finner sted søndag 1. desember kl 18-21 og er åpent for alle studenter, naboer og andre som ønsker å gjenoppleve kinoklassikeren. Julegranen tennes kl 18:10 og filmvisningen begynner like etterpå.

-Dette er en veldig fin anledning til å bli litt mer kjent med naboer og studievenner. Jeg håper mange tar på seg de varmeste klærne sine og blir med. Harry Potter-briller er også lov, sier Løkka

Det blir sitteplasser foran lerretet og værforbehold. Varme klær anbefales.

Plass til alle
Det er ikke tilfeldig at friluftskinoen er lagt til akkurat Kringsjå. Kringsjå Studentby er bynær, men har en unik beliggenhet med Oslo-marka som nærmeste nabo og store uteområder.

- Vi vil skape en levende studentby med aktiviteter utendørs hele året. I fjor var første gang vi hadde julekino ute, og da kom det over 300. Vi har plass til flere, smiler Løkka.

Harry Potter og de vises stein (originaltittel: Harry Potter and the Philosopher's Stone) er en britisk-amerikansk film fra 2001 basert på J.K. Rowlings bok med samme tittel. Dette er den første av i alt åtte filmer om Harry Potter. Harry Potter spilles av Daniel Radcliffe. Hermine spilles av Emma Watson. Regi er ved Chris Columbus.

Fakta:
Søndag 1. desember kl 18 - 21 arrangerer SiO gratis friluftskino på torget på Kringsjå Studentby. Det blir også julegrantenning, julesanger og servering av gløgg og pepperkaker.

SiO ønsker å legge til rette for at mye mer av livet på Kringsjå Studentby flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen.

SiO tilbyr velferdstjenester som skal gi bedre studentliv for 67 000 studenter ved 27 utdanningsinstitusjoner. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.