Gå videre til innhold
 SiO ønsker å bidra til at flere studenter bruker sykkelen til hverdags.
SiO ønsker å bidra til at flere studenter bruker sykkelen til hverdags.

Pop-up sykkelverksted på Sogn Studentby

Dato 11. september 2018 15:00 – 19:00

Sted Sogn Studentby

SiO, Sykkelprosjektet i Oslo Kommune og Statens Vegvesen inviterer til pop-up sykkelverksted på Sogn Studentby!

Gratis sykkelpuss for studenter. Kom innom for å gi sykkelen din en skikkelig vask og service etter sommeren. Om sykkelen din trenger litt ekstra kjærlighet og fiksing, kan du få hjelp av våre reparatører - helt gratis!

Sykkel er en miljøvennlig, effektiv og fin måte å bli bedre kjent med Oslo på. SiO ønsker å bidra til at flere studenter bruker sykkelen til hverdags og håper at dette arrangementet kan være en dytt.

På arrangementet kan du få med deg vårt helt egne sykkelkart for studenter eller få nye sykkellykter og lappesett til høsten. I tillegg vanker det gratis kaffe og boller til alle som kommer innom oss på Sogn Studentby denne dagen. Velkommen!

Kategorier

Kontakter

Nina Langeland

Nina Langeland

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 926 18 141

SiO jobber for å gjøre hverdagen til studenter bedre

SiO er studentsamskipnaden for 27 studiesteder i Osloregionen. Mer enn 75 000 studenter betaler semesteravgift til SiO og kan bruke de ulike tilbudene våre. Hovedoppgaven vår er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. Jobben vi gjør skal bidra til at studiestedene våre har de mest attraktive læringsmiljøene i landet.

Studentsamskipnaden SiO
Trimveien 4
0314 OSLO Oslo
Norge